Niek Baardemans Niek Baardemans RA (1962) Partner

Tel: 06 - 21 54 24 11
Email: baardemans@presentvalue.nlmeer >>

Niek Baardemans startte zijn carrière in 1983 in de accountancy. Een leerzame tijd, waar hij bij diverse bedrijven en instellingen een kijkje in de keuken kon nemen. Toch kwam hij tot de conclusie dat zijn toekomst niet in het openbare accountantsvak zou liggen. Na afronding van zijn RA-studie besloot hij daarom in 1991 over te stappen van Ernst & Young naar de Utrechtse Participatiemaatschappij (UPM).

Bij UPM leerde hij in de praktijk het corporate finance vak. De "buy and build" strategie die kenmerkend was voor de UPM-filosofie, betekende dat jaarlijks een groot aantal fusie- en overnametrajecten werden uitgevoerd. Naast het feit dat deze trajecten hem veel leerden over de diverse aspecten daarvan, bouwde hij tegelijkertijd een omvangrijk netwerk op van financiers (banken, venture capitalists, informal investors) en adviseurs in de financiële wereld.

Na 8 jaar UPM besloot Niek in 1999 zelfstandig verder te gaan en hij heeft sindsdien onder de naam Arcowi Corporate Finance een eigen praktijk opgezet op het gebied van fusies en overnames.
De oprichting van Present Value Corporate Finance en de samenwerking daarin met Alterim zijn een logische stap in een proces van verdere professionalisering en groei van deze activiteiten.


Bertus Bove Bertus Bove RA RV (1965) Partner

Tel: 06 - 22 20 60 70
Email: bove@presentvalue.nlmeer >>

Bertus Bove was ruim 10 jaar werkzaam binnen de accountancy en vanuit deze rol vooral actief voor bedrijven in de middle market. Wisselde controle af met advisering op het gebied van fusies en overnames, financieel management en administratieve organisatie.

Vervolgde zijn loopbaan als financieel directeur van een middelgrote onderneming binnen de bouwnijverheid. Was is deze tijd regelmatig betrokken bij overnames, samenwerkingen en start-ups.

Schoolde zich ondertussen verder in business valuation en behaalde de graad van Registervaluator.

Bertus is mede-oprichter van Alterim (januari 1999), een adviesbureau dat zich richt op vraagstukken rond Finance & Control. Is als mede-ondernemer een prima sparringpartner voor DGA's en eindverantwoordelijk management. Uit dien hoofde raakte Bertus veel betrokken bij strategische beleidsvorming, reorganisatie, (her-)financiering en opvolgingsproblematiek.

De toenemende betrokkenheid bij corporate finance vraagstukken vanuit de klantenkring van Alterim vroeg om een verdere specialisatie in deze dienstverlening. Present Value geeft hier nadere invulling aan.