Team

Niek Baardemans

Tel: 06 – 21 54 24 11
Email: baardemans@presentvalue.nl

In 1983 ben ik mijn carrière gestart in de accountancy, een leerzame tijd waarin ik bij veel bedrijven en instellingen een kijkje in de keuken kon nemen. Uiteindelijk kwam ik toch tot de conclusie dat mijn toekomst niet in het openbare accountants vak zou liggen.

Ik stapte daarom over naar investeringsmaatschappij UPM. De “buy and build” strategie die kenmerkend was voor de UPM-filosofie betekende dat ik betrokken was bij een groot aantal fusie- en overnametrajecten. Hier leerde ik niet alleen veel over de diverse aspecten daarvan, maar bouwde ik tegelijkertijd ook een omvangrijk netwerk op van financiers (banken, venture capitalists, informal investors) en adviseurs in de financiële wereld.

In 1999 besloot ik zelfstandig verder te gaan als adviseur op het gebied van fusies en overnames. De oprichting van Present Value Corporate Finance en de samenwerking daarin met Alterim waren een logische stap in een proces van verdere professionalisering en groei van deze activiteiten.

Bertus Bove RA

Tel: 06 – 22 20 60 70
Email: bove@presentvalue.nl

Vanuit de accountancy ben ik ruim 10 jaar actief geweest voor bedrijven in de middle market; ik wisselde controle af met advisering op het gebied van fusies en overnames, financieel management en administratieve organisatie.

In mijn volgende baan als financieel directeur was ik regelmatig betrokken bij overnames, samenwerkingen en start-ups.

In 1999 ben ik gestart met Alterim, een adviesbureau dat zich richt op vraagstukken rond Finance & Control. Als mede-ondernemer ben ik een prima sparringpartner voor DGA’s en eindverantwoordelijk management en raakte ik veel betrokken bij strategische beleidsvorming, reorganisatie, (her-)financiering en opvolgingsproblematiek.

De toenemende betrokkenheid bij corporate finance vraagstukken vanuit de klantenkring van Alterim vroeg om een verdere specialisatie in deze dienstverlening. Present Value geeft hier nadere invulling aan.

Meer informatie?